close
Cronică

OARE NU SUNTEM DESTUL DE PREGATITI ?

Daca nu anulam ceea ce vom deveni, nu vom mai putea fi.

Iata un adevar duereros, pe care il descoperim cu durere, ca am acceptat fatarnicia, negindindu-ne la propria familie, mostenirea, cultura, dreptul la nastere, la identitatea noastra intima.

Multi nu vor fi iertati, pentru ca nefericitul adevar nu poate fi ignorat de unii care au imbratisat intunericul. Realitatea acestor umbre este haosul ce etaleaza plasmuirea goala a unui viitor, transformat invers.
Azi acest invers afecteaza viata acestei omeniri.

Privim cu uimire ca viata trece repede si batrinetea ne-a ajuns din urma, timpul trece si el mai repede, ne mai gasind timp pentru suflet, vine si moartea mai devreme decit ne-am fi asteptat, dar inainte de plecare, multi si-au pus pe ascuns aceste intrebari:

Unde am gresit si de ce?
Ce am cistigat si ce am daruit?

Anulati cursa aceasta a nimicului, trebuie sa ne regasim timpul pierdut prin Credinta, Iubire si Unire; ele pot azvirlii pe usa aceste umbre ce doresc doar dominarea, egoismul si lacomia, care sunt devastatoare.

Credinta, Iubirea si Unirea sunt echilibrul vietii si oamenii nu trebuie sa uite ca acestea dau sansa unei societati sa nu sfirseasca ca un orb.

Dumnezeu ne-a dat tot.
Nu trebuie decit sa le imbratisam pentru ca ele dau sensul vietii; credinta, iubirea si unirea vor sparge, in miliarde de fragmente, matrita confectionata de aceste umbre.

De cele trei si de Dumnezeu le este teama, ei stiu ca ele vor naruii toate visele lor intunecate, pentru ca vor face lumina si atunci umbrele se vor pute privii pentru prima si ultima data. Bestiile se vor agata cu ghearele scheletice de, tot ce au agonisit prin tradare, crima si lasitate, privind cu disperare cum ghearele lor se descompun incet  –  incet, intru-n praf negricios  raminindu – le dor craniul privind cu disperare in intuneric, cautind o iesire.

Darurile Domnului Dumnezeu pot vindeca aceasta omenire, au forta de a sfisia mantaua intunecata ce acopera aceasta lume, darurile vor fi pentru cei care le vor primi – si sunt sigur ca suntem multi!

Numai asa vom iesi din aceasta turma, fabricata de aceste nulitati, iar aceste daruri daruiesc binele si adevarul.

Fara ele viata este goala.
Darurile umbrelor sunt violenta, crima, hotia si vinzarea, toate acestea ne vor schimba in rau, devenind mai putin prietenosi si neincrezatori, aceste bestii ne vor aseza la un loc cu animalele, demonstrindu – ne ca ei sunt cel mai puternic animal si cel mai viclean.

Cei care au acceptat pactul cu umbrele nu mai au puterea sa priveasca si sa inteleaga ochii unui copil inundati de lacrimi, pe acestia eu ii consider morti, o rusine a civilizatiei ce a facut pact cu intunericul. Acestia vor executa ordinele fara mila, fara suflet, impingind totul spre haosul care va darui doar saracie si singuratate.

Azi aceste bestii ne demonstreza ca frigul este caldura, ca intunericul este lumina, ca raul este bunastarea, iar credinta, iubirea si unirea nu sunt valori, ca realitatea este o aparenta mincinoasa, ca nenorocirea daruieste fericirea acestei lumi, ca lumea ghetoului sunt adevaratele valori ce au dreptul in locul intai, ca parazitismul inseamna unire si daruieste gratuit vestejirea lenta a omenirii.

Acestea sunt darurile oferite azi de aceasta haita mizerabila.
Uneltire impotriva sanatatii, a frumusetii, a credintei, a iubirii, a spiritului si sufletului, al vietii.
Aceste schelete vor impune o disciplina cu o identitate obscura , gru de identificat.

Puterea si conflictul este rezultatul violentei lente ce le este preferabil inaintea declansarii crimei globale.
Vor sa supuna aceasta lume prin violenta organizata care va imbogatii niste nulitati ce se joaca cu teritoriile si culturile inventind o noua istorie , o noua religie si vor multiplica forme grave, prin divizare, aratind ca aceasta este realitatea in care trebuie si vom fi obligati sa traim.

Este o perspectiva urit mirositoare in care vom fi obligati sa supravietuim.

Oare nu suntem pregatiti ?
Doamne, te rog fa o minune, ca toate clopotele din lume sa bata singure trei zile poate asa ne va veni mintea la cap.
AMIN!
(SAVU TONI – 01 AUGUST 2020 – FRANTA)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.