close
Agenda culturalăPromovate

Opera Brașov încheie stagiunea cu un concert în Piața Sfatului

Opera Brașov încheie stagiunea 2016-2017 cu un concert în Piața Sfatului, sâmbătă, de la ora 19.00, informează instituția de cultură într-un comunicat de presă.

În program sunt cuprinse arii și duete, terțete din opere și musical-uri, pagini de referință din istoria muzicii “care, cu siguranță, vor încânta publicul prezent”.

Printre acestea se află: “Bal mascat” de G.Verdi (următoarea premieră a Operei Brașov, programată a fi pusă în scenă în toamna acestui an), “Ernani”, “II Trovatore”, “Rigoletto” , lucrări ale aceluiași titan, “Carmen” de G. Bizet,”Lakme” de L.Delibes, “Don Pasquale” de G.Donizetti, “Voievodul Țiganilor” și “Liliacul” de J.Strauss, “Văduva Veselă” de Fr.Lehar, “Silvia” și “Contesa Martiza”, de E.Kalman, “West Side Story” de L.Bernstein, “Cats” de A.L Webber, dar și alte surprize, potrivit sursei citate.

Vor interpreta soliștii Operei Brașov: Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian,Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Asineta Răducan, Cristina Roșu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Adrian Mărcan, Ștefan Schuller.

La pupitrul Orchestrei Operei Brașov este invitat să dirijeze maestrul Ciprian Teodorașcu (Opera Națională București), alături de Corul Operei Brașov, pregătit de Leonard Boga.

Intrarea la eveniment este liberă.

C.P.

Tags : ochestra operei brasovoperapiata sfatului

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.