close
Agenda culturală

Planeta Petrila la UNATC + Q&A cu regizorul și protagonistul!

Planeta Petrila a avut 4 nominalizări la Premiile Gopo și a câștigat premiul pentru Cel mai bun film documentar, în 2018. Filmul a mai obținut Premiul Publicului la TIFF, Premiul Juriului la Apricot Tree Ujan International Film Festival (Armenia), Premiul Black Sea Docs la Pelicam și a fost proiectat în festivaluri din Olanda, Canada, Franța, Ucraina, Germania, Slovenia, Rusia, Bosnia, Austria, Ungaria, Moldova, Taiwan, Statele Unite, Letonia. Este cel mai vizionat film documentar în cinematografele din România, în 2017.

Trailer: https://youtu.be/0mpMHKZCNuc
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt6432808/
Facebook: Planeta Petrila

Evenimentul are loc sâmbătă, 9 martie, ora 19:00, la UNATC, Sala Cinema.

Filmul va fi subtitrat în limba engleză. Proiecția va fi urmată de o discuție cu regizorul Andrei Dascalescu și protagonistul filmului, artistul Ion Barbu. Intrarea este liberă.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.