close
Dialog de idei

PREOTUL PATRIOT din Covasna cere ajutorul pentru un proiect de suflet

Vasile Antonie Tămaș este cunoscut ca preotul patriot din Covasna. De multă vreme, preotul, se implică cu toată familia în promovarea românismului în Secuime.

Proiectele sale create alături de Voievozii Munților, au reușit să capteze atenția tuturor iar astăzi, acesta are o nouă provocare pentru el și pentru noi toți. Proiectul „Decebal și Burebista în Covasna”.

Iată postarea preotului: 

Macheta lui Decebal, premergătoare turnării bustului cu înălțimea de 1m pe soclu de 1,80 m. Astăzi vă prezint etapele lucrării. 
Alături de prof. Plesa Pompiliu, cel care va realiza ambele monumente! Distribuiți!

Proiectul “Decebal și Burebista în Covasna ”

Dragii mei, împreună cu artistul Plesa Pompiliu, am demarat proiectul de realizare a busturilor regilor daci Decebal și Burebista, monumente care vor fi amplasat în satul Valcele din județul Covasna, județ īmpânzit de cetăți și sanctuare dacice. Avem nevoie de sprijinul vostru, românii mei!
Ajutorul vostru poate fi depus aici, în contul RO32BTRL03301201395543XX deschis la Banca Transilvania în lei și euro pe numele TĂMAŞ VASILE ANTONIE cu mențiunea “Decebal și Burebista în Covasna ” 

Ne sunteți alături? Distribuiți! 
Un leu pentru Regii mei !
Fiecare donator va avea numele trecut pe pergamentul care va fi pus în soclu!
În luna aprilie, cele două busturi vor fi finalizate și ridicate pe soclu!

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.