close
Cronică

Prima explicație

A fost prima explicatie la care m-am gandit cand a iesit la iveala dosarul Caracal. Care explicatie a fost riguros ocolita de presa si autoritarile romane. Evident!

Va aduceti aminte ca la izbucnirea scandalului si-au facut aparitia la Bucuresti niste ditamai procurorii americani?

Primiti cu mare pompa de autoritati? Care au negat cu vehementa ca asta ar avea vreo legatura cu ce se intampla la Caracal? Si ca o suma de militari americani si-a luat talpasita? Si noua ni se spunea ca plecasera in concediu ca de, era sezonul?

Cred ca familiile Luizei si Alexandrei ar trebui sa se alature plangerii penale. Si mai cred ca rusinosul acord din 2001 prin care Romania renunta la dreptul ei suveran de a pedepsi crimele comise pe teritoriul si impotriva cetatenilor sai, sa fie denuntat.

DOCUMENTE / Bordelul din baza militară americană de la Kogălniceanu

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.