close
Agenda culturalăCentru de Presă

Sărbătorim ”Ora Pământului” la Opera Comică pentru Copii!

INTRAREA LIBERĂ, DISTRACȚIA GARANTATĂ!

Pe 30 martie, te invităm să te alături sutelor de copii din corurile #CantusMundi și să cântăm împreună pentru „Ora Pământului” în cele nu mai puțin de 3 locații de la Opera Comică pentru Copii: la Căsuța din Copac, la Aventura Parc și chiar pe acoperișul clădirii!

Vom cânta atât cântece cunoscute de către coriștii de toate vârstele, piese internaționale, cât și melodii folk, apreciate de publicul larg.

“Ora Pământului” este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. Scopul acestui demers este de a sensibiliza utilizatorii de energie electrică în fața problemei dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea acestui tip de energie. “Ora Pământului” constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali, cât și de instituții. În prezent, comunitatea de susţinători ai acestui demers a atins peste 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de oraşe, din peste 180 de ţări.

Parteneri eveniment: Digi24, Digi World Romania, Digi Life Romania, Digi Animal World Ro, WWF-Romania,
Organizator: Programul Național Cantus Mundi România și Opera Comică pentru Copii

Sursa: operacomica.ro

Tags : #CantusMundiOpera Comică pentru CopiiOra Pământului

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.