close
Editorial

Șerban Nicio Laie!

Acum o lună, m-am dus să beau o cafea la hipsterii de pe Uruguay. Am parcat undeva pe Porumbaru, în spatele nostru a tras o dihanie de SUV din care a coborât un nene în bluză de trening, cu gulerul ridicat până la urechi, vestuță de fâș, blugi. Fotbalist sau băiat de galerie, d-ăla care sare pentru că este câine, hei, hei.

Bărbatul român cefos, cap noduros, cunoașteți modelul, 67% din cetățenii de sex masculin ai patriei sunt ca domnu ăsta care îmi bate în geam sugerându-ne să dăm ori înainte, ori înapoi, să încapă și el.

Da, fratello, sigur, manevrăm și îmi pică fisa: e Șerban Nicolae care iată, în trening e mult mai om decât atunci când tragi costumu ăla pe el și lași antiteza să lucreze. În trening, Șerban Nicolae e dăcât un băiat care merge la filmele cu Adam Sandler trăgând bășini și mâncând ciocolată din chiloți. În trening, Șerban Nicolae zice de o mașină/femeie/pereche de pantaloni că e belea.
Dacă s-ar fi dus în trening la comisia parlamentară unde a declarat că rezistența din munți a slăbit capacitatea de apărare a țării, Șerban Nicolae ar fi trecut nebăgat în seamă. Un cretin, avem cu miile. Dar era îmbrăcat în costum, deghizat în parlamentar român care a găsit de cuviință să se opună declarării zilei x ca ziua mișcării de rezistență armată anticomunistă, căci știe el, de la băieții de la bloc, că ăia din munți era bagabonți care ciordiseră și ei parizer și țuică și acum erau căutați de jandarmi prin jnepeniș.
Ce vreau să zic: lui Nicolae, Nicolicea, cretinului ăla cu mitraliera din Argeș-Rădulescu, ălălaltu de la PMP, Bichineț și altora ca ei, să le fie interzis să îmbrace costume. Să-i obligăm să o ardă numai în trening pentru că hainele de oameni mari sunt incongruente cu intelectul lor. Și atunci, chiar dacă mănâncă rahat în parlament, vorbele unor băiețași ca ei nu o să mai poarte nicio autoritate. E belea rezistența asta din munți. Și Churchill e belea. Și Stalin. Dar să o vezi pe Elisabeta Rizea, și ea e belea, știai că a luat auru la caiac-canoe în 86`?
Ce treling belea ai, nu mi-l dai mie? Hai că votez să faceți ziua aia cum vreți voi, mișcarea de rezistență armată anti-fascistă. Hai, uite că am votat, acu dă mie treningu ăsta belea.
Noapte bună.

Raluca Feher

(sursa: Facebook, titlul aparține redacției)

Tags : cocalaripoliticieniserban nicolae

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.