close
Film

Serialul ”Comrade Detective”, cu Florin Piersic Jr. şi Corneliu Ulici, va fi lansat de Amazon Prime pe 4 august

Serialul ”Comrade Detective”, regizat de Rhys Thomas, cu Florin Piersic Jr. şi Corneliu Ulici, va fi lansat de Amazon Prime pe 4 august, în Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Coproducţie a studiourilor Amazon şi A24, ”Comrade Detective”, al cărui titlu iniţial a fost ”Iron Fisting”, este produs de Brian Gatewood şi Alex Tanaka, scrie deadline.com. Producători executivi sunt Free Association, companie a lui Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan şi Andrew Schneider, Ravi Nandan şi John Hodges.

Brian Gatewood şi Alex Tanaka au scris scenariul. ”Comrade Detective” este descris ca un serial cu accente de umor a cărui acţiune este plasată în România anilor 1980.

Serialul, cu episoade de 30 de minute, este jucat în limba română şi dublat în engleză. Actorii Channing Tatum şi Joseph Gordon-Levitt sunt cei care dublează personajele interpretate de Piersic Jr. şi Ulici, detectivii Gregor Anghel şi Iosef Baciu.

”Într-o lume a globalizării industriei de televiziune, era inevitabil ca cea mai bună comedie a anului să vină din România. Ei bine, ziua aceea a venit!”, a spus Joe Lewis, director la Amazon Studios. ”«Comrade Detective» este incredibil captivant, strălucit din punct de vedere vizual, iar gregor şi Iosef sunt eroii de care avem nevoie”.

Printre cei care vor asigura dublajul se numără Jenny Slate, Chloë Sevigny, Nick Offerman, Fred Armisen, Kim Basinger, Mahershala Ali şi Jerrod Carmichael.

”În mijlocul isteriei Războiului Rece, guvernul român a creat cel mai popular serial din ţară, «Comrade Detective», un show atractiv şi neînfricat, care nu doar că îi distrează pe cetăţeni, ci şi promovează idealurile comuniste şi inspiră naţionalism”, se arată în descrierea făcută de Amazon.

În primul sezon, cei doi detectivi investighează uciderea colegului lor Nikita Ionesco și, în același timp, încearcă să-i protejeze pe oameni de groaznicul capitalism.

 Patricia Marinescu
Tags : amazonfilme romanestiflorin piersicseriale

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.