close
Cronică

Și… despre Ilie Năstase

gsp.ro

Nu se poate sa fii reporter tv si sa nu spui ca Simona Halep a fost intampinata la scara avionului de Ilie Nastase, primul tenismen roman care a jucat de doua ori finala la Wimbledon.

Ba uite ca se poate, dupa cum am vazut eu la televizor.

Prefer sa cred ca e un reporter prost decat ca i-a interzis postul sa-i pronunte numele, din motive politice sau pentru ca ”e penal”.

L.E.:

De exceptie! Am vazut stirea cu venirea Simonei Halep si primirea de la aeroport reluata (si completata cu informatia ca va fi decorata de presedintele Iohannis) in calupul jurnalului de la ora 23.00 al acelui post tv despre care va scrisesem ca l-a ignorat total pe Ilie Nastase.

De data aceasta, poate ca mi-au citit postarea sau s-au rusinat de gafa, redactorul stirii l-a nominalizat si pe Ilie Nastase printre cei care au asteptat-o pe Simona la scara avionului.

Foarte frumos, nu doare sa repari o greseala copilareasca!

(Simona Ionescu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.