close
Actualitate

12 iulie CINSTIREA ICOANEI PRODROMITA DE LA SF MUNTE ATHOS

Dragii mei,

Una din cele mai mari facatoare de minuni este si PRODROMITA. Aceasta icoana si-a pictat chipul in mod minunat fara interventia iconarului. Icoana se afla la Sf. Munte, mai precis la Schitul Romanesc Prodromu. Am avut imensa bucurie sa ma ating de ea cand am fost la Sf. Munte.

Exista si replici la fel de puternice ale acestei icoane.

In foto de mai jos este una din replici care mie mi-a raspuns la o rugaciune.

Eram in cumpana referitor la o decizie pe care trebuia sa o iau. Cand am fost la Braul Maicii Domnului era si icoana Prodromita care se vede in spatele meu.
Am rugat-o sa ma lumineze in problema respectiva.

Fix in ziua urmatoare am primit un telefon de la un mare Duhovnic de la Sf. Munte care mi-a raspuns la intrebare fara ca eu sa pomenesc ceva despre problema respectiva.

Sigur am vorbit si alte lucruri dar dupa ce am inchis telefonul am ramas cateva momente nauc.

Apoi m-am dus acasa URGENT si am facut acatistul Prodromitei in semn de multumire.

Va indemn daca aveti timp sa il faceti si dvs.

https://doxologia.ro/ceaslov/acatiste/acatistul-icoanei-maicii-domnului-prodromita

O, Maică Preacurată, ocroteşte-i pe toţi cei care cu cununi de laudă împodobesc icoana ta, prodromiţilor arată-le calea mântuirii, pe închinători acoperă-i cu harul tău, pe cei care din locuri îndepărtate aleargă spre icoană ajută-i şi casa lor fereşte-o de relele întâmplări, ca să Îi cânte împreună cu tine Dumnezeului celui Viu: Aliluia!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.