close
Extern

ADEVĂRATA FAȚĂ A UNIUNII EUROPENE , DINOZAURII CIMITIRULUI PLANETAR

Ștafeta de accelerare a acestui plan, a fost preluata de tatal lui Bush, a urmat fiul lui Bush care a aprobat si semnat fara a instiinta poporul american si Uniunea Europeana, de aceea americanii l-au urât. Turnurile gemene  au fost deschiderea catre Noua Ordine Mondiala, au inventat terorismul, culmea, pe care nu-l pot invinge. Paradoxal, au puterea sa conduca aproape 70% din omenire… ce parere aveti?

A venit la putere OBAMA, care a fost o deceptie pentru americani si europeni, care a sustinut si aprobat apocalipsa financiara, era scolit si pregatit pentru acest lucru. A fost cotat de catre americani si de catre lumea intreaga ca las si mincinos. Multi au inteles ca toti sunt condusi de grupul BILDERBERG, aceasta elită care actioneaza ca un aspirator și care absoarbe averile si resursele tuturor statelor, lasând in urma un pustiu economic.

Uitati cât de „saraca” este aceasta elita: Tatal lui ROCKEFELLER, la virsta de 74 de ani, avea o avere estimata  la 340 miliarde de $; DU PONT se ocupa cu vinzarea armamentului, averea acestuia fiind estimata la 14,5 $. ROTHSCHILD este de origine germana, o dinastie care a intemeiat case Bancare si financiare Europene, programeaza revolutii si instaureaza guverne si hotarasc ce țări sa dispara. Ei fabrica noi ideologii si chiar religii. Averea familiei ROTHSCHILD este astimata acum la 500 de trilioane de $. Acestia au fabricat si preparat criza majora de azi, acest cârd de psihopati se hranesc fara mila ca niste paraziti din populatia gazda până când miscarile lor canceroase va ingenunchia gazda din care s-au hranit ca niste hiene. Ei sunt doctorii in halatele negre, ei sunt noii inventatori al noului ADN pe care azi o numesc ,O NOUA ORDINE MONDIALA.

Cum au ajuns aici? Ne punem mereu aceasi intrebare, fara sa gasim raspunsul! Iata declaratiile facute de aceste umbre pentru mass-media pe care le-au condus: „Suntem recunoscatori ziarelor WASHINGTON POST, NEW YORK TIMES si altor mari ziare din intreaga lume si directorilor care au participat la intâlnirile noastre si au respectat promisiunile de a pastra discretia aproapre 40 de ani. Daca s-ar fi dezvaluit publicului ar fi fost imposibil ca noi sa punem la punct si să dezvoltam planul  pe care l-am conceput  pentru intreaga omenire.”

Ce daruri vor darui acestei lumi? Poate o bucata de pâine contra proprietatii pe care o detineti. Cei care vor ramâne in viata vor invidia pe cei care au decedat pentru că moartea de foame este inspăimântătoare. Oamenii se vor strânge în grupuri mari, ca impreuna sa reuseasca sa ajunga pâna in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile, ci cautarea necesitatii de a trai si exista. Se va ajunge in acest punct in care va fi triumful raului, din cauza oamenilor care nu au actionat. Cine renunta sa mai gândeasca, renunta practic la viata. Si daca un numar mare procedeaza asa, va darui acestor umbre posibilitatea sa controleze destinele acestei lumi. Toate problemele acestei omenirii se datoreaza relatiei cu zonele impure ale gândirii imbratisând infundatura, ca este cea mai apropre. Orbirea Psihica. Mesajul acestor umbre nu va fi decât acesta: Omenirea sa tremure si sa ingenuncheze in fata dominatorului, ziua triumfului a sosit, omul nu mai are valoare, el este nimic, noi suntem totul, noi azi avem dreptul sa distrugem tot  ce dureaza, ne dorim o lume vlaguita!  (va urma)                                                                                      SAVU TONI ADRIAN       

Tags : apocalipsadinastii americanenoua ordine mondiala

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.