close
Extern

Pricipiile de bază ale Noii Ordini Mondiale

 Un sistem politic in intreaga lume, un sistem financiar economic unitar pe tot globul, o singura armata. Poate va puneti totusi aceasta intrebare: de de aceasta uniformizare?
Raspunsul nu poate fi decat acesta: Pentru ca este mult mai usor de controlat aceasta lume. Numai in acest fel vor administra averea lor globala intr-un singur punct de comanda si control cu reguli clare in toata lumea, iar mondializarea nu este altceva decat o etapa intermediara la trecerea Noii Ordini Mondiale. Acceptarea acestui sistem obliga automat la distrugerea identitatii nationale, iar educatia sa fie facuta in spiritul noii Ordini Mondiale, nationalismul,traditiile si obiceiurile sunt anulate din start pentru ca nu au dreptul sa atinga aceasta Ordine Mondiala. Sclavii din intreaga lume trebuie sa se supuna unui singur si aceluiasi stapan binefacatorul Mondializarii.
Aceasta este realitatea de care suntem cu totii responsabili. Aceasta elita a umbrelor este formata din bancheri care guverneaza aceasta lume pentru un moment si sunt la un pas de a-si realiza visele cele mai ascunse, un guvern mondial dominat de o mica elita. Au in program crearea unei monede unice electronice. Care va diviza lumea in doua clase, stapani si sclavi moderni (noi si ei).
Implantarea uni cip in fiecare persoana le da posibilitatea sa controleze veniturile viata si miscarea fiecarei persoane, reducerea populatiei pentru a o controla cu usurinta, colapsul economic pe care o vor concentra-o in zona Euro si Dolar, care deja a luat amploare in acest moment. Vom deveni cersatorii acestei Mondializari si tot noi vom fi cei care vom suferi crizele majore a programului impuse de aceste mâini scheletice. Se lucreaza cu rapiditate la stapanirea tuturor mecanismelor internationale, dictatura noii Ordini Mondiale anuleaza si scoate din uz toate constitutiile. In acest fel vor centraliza si controla tranzactiile fiecarei comunitate si monitorizandu-le toate drepturile. Numai cu aceste legi inventate de ei, prin manipulare si prin instaurarea fricii, acestea vor da rezultatul diviziunii indepartandu-i pe oameni de realitate si de simtul puterii pe care ei o au.
Ne vor demonstra ca nu vor impune cu forta aceasta Mondializare, ne vor arata cu mâna scheletica ca procentul de acceptare este mai ridicat decat a celor care refuza obligandu-i, fara jenă, sa parcurga acel drum laolalta cu nulitatile. Ei au manipulat si fabricat diviziunea, este un proces care tine de secole, chiar de milenii. Rasa, averea, clasa lor sociala “inalta”, si toate celelalte feluri arbritrare de apartenenta separatista, au ajutat la crearea unei omeniri complect maleabile in mainile celor putini.
“DIVIDE si CUCERESTE” este motto-ul si atat timp cat oamenii continua a se considera separati de restul, inseamna ca a acceptat sistemul si stapanul. Daca omenirea va intelege si descoperi adevarul si ce-i leaga de DUMNEZEU, toata puterea ce o detin aceste umbre care au fabricat-o si de care se folosesc ca niste lasi, se va prabusi asemeni unui castel din carti de joc.
Trebuie sa ne pastram credinta in DUMNEZEU si in iubire adevarata, numai asa vom putea lupta, iar sufletele noastre vor face mult mai mult decit creierele lor urat mirositoare si intunecate.
Acum traim cele mai importante clipe, un moment de decizie ce drum vom alege: spre adevarata lumina sau drumul abatorului fabricat de aceste umbre. Trebuie sa intelegeti ca acela care va folosi o masina va face toate treburile ca o masina. Iar acela care face toate treburile ca o masina va avea o inima de masina. Acela care are o inima de masina, in pieptul lui, isi pierde nevinovatia lui curata. Iar omul care si-a pierdut nevinovatia lui curata nu mai poate fi sigur de impulsurile spiritului său pentru ca nesiguranta spiritului nu se poate impaca cu judecata adevarata.
Continund sa acceptam acest sistem, corpul si sufletul nu mai corespunde producandu-se o serie de dificultati, amplificand criza noastra care va fi definitiva.
Savu Toni Adrian
Tags : noua ordine mondiala

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.