close
Repere

OARE NU SUNTEM DESTUL DE PREGĂTIȚI?

Daca nu anulam ceea ce vom deveni nu vom mai putea iubi. Este un adevar dureros.pe care il descoperim cu durere, ca am acceptat fatarnicia negândindu-ne la propria familie, mostenirea, cultura, dreptul la nastere, la identitatea noastra intima. Multi nu vor fi iertati pentru ca nefericitul adevar nu poate fi ignorat de unii care au imbratisat intunericul. Realitatea acestor umbre este haosul ce etaleaza plasmuirea goala a unui viitor, transformat invers. Acest invers afecteaza viata acestei omeniri ce simte ca timpul s-a scurtat, datorita distorsionarii traite, multi foarte multi, pun aceasta  intrebare: De ce saptaminile si zilele trec mai repede? De ce secundele s-au scurtat?
Sunt sigur ca foarte multi ati simtit aceasta schimbare. Multi ne plângem ca nu mai avem timp sa facem față, privesc fețele oamenilor si constat ca sunt mai triste si abatute, pline de griji, nemaiavand timp sa citeasca o carte, sa se intalneasca cu prietenii apropiati, nu mai au timp nici sa spuna seara povesti copiilor lor, suntem stresati si facem totul pe fuga acumuland multa depresie si tristete, crezand ca va veni, totusi, vremea sa le rezolvam si sa supravietuim.
Privim cu uimire ca viata trece repede si batrinetea ne-a ajuns din urma, timpul fuge si el mai repede fara sa mai gasim timp pentru suflet, vine si moartea mai devreme decat ne-am fi asteptat, dar inainte de plecare, multi si-au pus aceasta intrebare: Unde am gresit si de ce? Ce am castigat si ce am daruit.
Opriti cursa aceasta a nimicului, trebuie sa ne regasim timpul pierdut prin iubire, numai ea poate azvârli pe usa aceste umbre care doresc dominarea acestei lumi ce daruiesc doar egoismul si lacomia ce sunt devastatoare acestei omeniri.
Iubirea este echilibrul vietii si nu cred ca oamenii au uitat ca iubirea este cea mai puternica forta ce da sansa acestei lumi de a nu sfarsi ca un orb. Iubrea este Dumnezeu, ne-a daruit tot nu trebuie decat s-o imbratisam, ea ne va da sensul vietii, ea va sparge in miliarde de fragmente matrita confectionata de aceste umbre.
De iubire le este teama, stiu ca iubirea va narui toate visele lor intunecate pentru ca iubirea va face lumina si, atunci, umbrele se vor putea privi pentru prima si ultima data. Cu disperare se vor agata cu ghearele scheletice de tot ce au agonisit prin tradare, crima, lasitate, privind cu disperare cum ghearele lor se descompun, incet, incet, intr-un praf negricios ramanandu-le doar craniul privind cu disperare in intuneric, cautand o iesire.
Numai iubirea poate vindeca aceasta omenire, ea are forta de a sfâșia mantaua intunecata care acopera aceasta lume, ea poate dizolva raul! Iubirea va fi pentru cei care o vor primi si sunt sigur ca suntem multi!
Numai asa vom avea puterea sa iesim din aceasta turma, fabricata de aceste nulitati, numai iubirea daruieste binele si adevarul, fara ea viata este goala. Darurile acestor umbre sunt doar violenta, ce ne va schimba in rau, devenind mai putin prietenosi si increzatori, astfel ne vor aseza la un loc cu animalele demonstrandu-ne ca ei sunt cei mai puternici, animalul cel mai viclean.
Cei care au acceptat loja nu vor mai avea puterea sa priveasca si sa inteleaga ochii unui copil inundati de lacrimi, pe acestia ii consider deja morti, o rusine a civilizatiei ce a facut pactul cu intunericul. Acestia vor executa ordinele fara mila, fara suflet, impingand omenirea spre haos ce va darui doar saracie si singuratate. Azi ei ne demonstreaza ca frigul este caldura, intunericul este lumina, raul este bunatatea, iar dragostea este naruirea tuturor valorilor, iar realitatea este doar o aparenta mincinoasa, mediocritatea da fericire si echilibru acestei lumi. Lumea Ghetto-ului, parazitismul este vestejirea lenta a omenirii. Acestea sunt darurile de azi, uneltirea impotriva sanatatii, a frumusetii, a credintei, a iubirii, a spiritului si sufletului, a vietii. Aceste schelete vor impune o disciplina cu o identitate obscura greu de identificat. Puterea si conflictul practicind starea de violenta lenta ce le este preferabila inaintea declanseri violentei. Vor sa supuna aceasta lume prin superioritatea violentei organizate care va imbogati niste nulitati ce se joaca cu teritoriile si culturile inventand o noua istorie, o noua religie, o noua cultura, vor multiplica forme grave, periculoase prin divizare, aratand ca aceasta este realitate in care trebuie si vom fi obligati sa traim. Acestea este perspectiva si darul urat mirositor in care vom fi obligati sa supravietuim.
Savu Toni Adrian
Tags : demoniiubire

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.