close
Editorial

MESAJUL NOII ORDINI MONDIALE

Haideti sa fim cinstiti si sa recunoastem:
In spiritul rasei umane au existat dintotdeauna indivizi care si-au dorit sa domine si sa stapâneasca sa acumuleze, si sa imulteasca ce au acumulat. Acestia suntem noi. Genetic nu stim ce este compasiunea, bunul simt, altruismul, onoarea sau simtul masurii… nu este vina noastra, dar in totalitate, pur si simplu, ne lipseste genomul.
Fiecare dintre noi posedând aceste insusiri. Am mostenit prin sânge mai mult si mai accelerat decât stramosii nostri, prin cruzime, rapacitate si lipsa de scrupule. Mai exista, cu siguranta, acest spirit in lume, dar cine il poseda in acest moment il consideram intârziat. Ce era de luat in stapinire a fost luat atunci, in zorii istoriei, si acum se afla la noi.
Avem, azi, infinit mai usoara misiunea fata de stramosii nostri, de a pastra ce am acumulat si asta vom face. Noi sintem stapânii acestei lumi. Noi am mostenit aceasta lume. Au aparut imediat si cei care nu-si doreau sa fie dominati si stapâniti. Sa nascut opozitia. Rezistenta. Dar socotelile lor au fost stricate in clipa in care o a treia categorie s-a detasat de celelante doua, din comoditate au decis sa ramâna inerti si creduli, usurându-ne mult misiunea de a fi ce suntem si de a ramâne asa. Acestia sunt fara gen fara principii si fara criterii. Sunt cei care accepta, si isi doresc chiar, cerând insistent sa fie condusi, dominati, stapiniti si educati.
Din fericire pentru noi, si din pacate pentru voi, discutam de marea masa a acestei omeniri de pe acest pamânt. Da, e vorba despre voi. Fie ca ne referim la Europa, America, Asia sau Africa, pe scena vietii am existat mereu noi si voi.
Noi suntem urmasii celor ce, in trecut, au avut destula indrazneala si obraznicie sa acumuleze, sa acapareze ce era de acaparat pe lumea aceasta, inselând, manipulând ucigând pe toti cei care ne stateau in cale.
Voi sunteti ceilalti… Sunteti cei care va trageti din cei inselati, manipulati si ucisi de catre stramosii nostri. Noi suntem cei ce simt exact ca prosperitatea noastra se datoreaza lipsurilor voastre pentru a caror compensare, la un moment dat,,veti fi dispusi sa dati dublu, sa dati enorm… sau sa dati totul!
De aceea prioritatea, înainte de toate, nu este lumea in care traim, cu salvarea mediului si a fiintelor din ea, asa cum mestesugit v-o servim prin agentii  nostri, la televizor si in presa.
Prioritatea noastra este mentinerea, accentuarea si perpetuarea saraciei ignorantei voastre.
Va urmarim surprinsi, nevenindu-ne sa credem, cum de va lipseste cel mai inaltator sentiment dintre toate câte pot exista, acela de a stapâni fiinte si bunuri, multe fiinte si multe bunuri…va lipseste lacomia. Aveti insusiri scârboase pe care intre voi le numiti bune sau sfinte…Va urmarim cum va manifestati pe toata plaja instrumentelor de informare socializare si popularizare, prostindu-va  cu umanismul vostru, blândetea, altruismul si spiritului vostru de intrajutorare si ne apuca greata.
Am invatat, demult, ca voi trebuie sa ramineti acolo unde v-am programat sa fiti: in bezna necunoasterii si in prapastia saraciei, nouă ne va fi bine in continuare si vom continua sa va fim stapâni.
Am mai invatat si că, pentru ca linistea noastra celesta sa ramâna, netulburata folosim pe cei care ii cumparam sa se ocupe de treburile lumesti, in numele nostru si pentru noi trebuie sa-si primeasca rasplata exact intre anumite limte, bine puse la punct de catre maretii nostri inaintasi. Nici mai mult nici mai putin! Nu mai mult fiindca vor incepe sa se creada de-ai nostri, nici mai putin, deoarece vor deveni nemultumiti si nu ne vor mai servi cum se cuvine interesele.
In ambele cazuri, cei care se intimpla sa derapeze catre una dintre cele doua situatii, punându-ne si pozitia in pericol, vor fi redusi la tacere, si chiar daca nu se va dovedi niciodata legatura cu noi, acestia sunt o mare pacoste.
Am avut câteva neplaceri in timp si de aceea consfintim sa respectam tainica lege in ceeea ce priveste beneficiile acestor slujitori ai nostri.
Au fost denumiti politicieni dupa politica, nume gasit de un stramos al nostru mai inventiv, pentru indeletnicirea cu care i-am insarcinat sa va reglementeze vietile tuturor celor de la noi in jos.
Am inventat pentru voi si o entitate favorabila, dar neaplicabila noua, gindita initial sub forma a zece porunci scrise, pe care de atunci le-am impus politicienilor incurajându-i sa le inmulteasca si sa le complice si sa le faca de neinteles pentru marea voastra majoritate.
Pentru a va mentine nivelul cotidian de confuzie si deruta, in conformitate cu statutul vostru, entitate pe care am numit-o LEGE.
Daca voi aflati acum toate aceste secrete bine ascunse in negura vremurilor, se intâmpla pentru ca noi permitem asta, incredintati ca, chiar daca sunteti majoritari numeric, nu aveti niciun instrument cu care sa schimbati aceasta ordine globala ce, o data centralizata sub conducerea noii ordini mondiale ca va domni curând, ne va asigura continuarea pentru inca doua mii de ani de aici inainte.
Toni Savu
Tags : manipularenoua ordine mondialapoliticaputere

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.