close
Social

„Ai Emotii, Deci Existi!” – la Vigo Grand Hotel Ploiești

Cu toții suntem o sumă de emoții, de când ne naștem și aducem un val de emoție în inimile parinților si până în momentul în care lăsăm în urmă această lume, lăsându-i moștenire emoțiile pe care le-am stârnit în ceilalți de-a lungul vieții.
În tot acest timp, insă, trăim numeroase emoții, unele intense, altele diafane, unele care ne incarcă cu energie, altele care ne ranesc, dar din fiecare putem invăța ceva care sa ne ajute sa evoluăm.
Vino să descoperi cum poți face asta de la trei vorbitori care lucrează în fiecare zi cu emoțiile, ale lor și ale celor cărora li se adresează, într-un eveniment care te va convinge să nu mai fugi de emoții, ci dimpotrivă, să te folosești de ele pentru a trăi din plin bucuria vieții!
Invitați: Gabriela MaaloufClaudius Dociu, Ana Gabriela

Gabriela Maalouf este NLP trainer pentru copii și parinți, consilier în dezvoltare personală și voce „Totul despre mame”
Claudius Dociu este Trainer în Strategii de comunicare, realizator de emisiuni radio și TV, autorul volumului „Arta vorbitului in public”
Ana Gabriela este profesor de limba și literatura engleză ESL, EMT, formator/trainer în dezvoltare personală emoțională, senzorială și inteligențe multiple.
Învățăminte/scop: Definirea corectă a emoțiilor, Auto-reglarea/depășirea emoțiilor
Exprimarea coerentă fără frică și rușine în grup sau pentru sine pentru o cunoaștere de sine amănunțită, încredere în sine și ridicarea stimei de sine.

Inscrierile se fac la nr de telefon: 0799.633.393 sau mail ana_radulescu@ymail.com

Pret: 50 lei, ATENȚIE, LOCURILE SUNT LIMITATE! Vor fi multe surprize!

„Sau mai poetic, emotii cuvantate ca la carte, este un eveniment ce s-a nascut in urma unei discutii cu o mamica frumoasa cu doi baieti. Unul dintre baieti este o fire sensibila si auto- corectoare si isi doreste mereu ca totul sa fie f bine, perfect realizat si foarte corect, logic. Ok, am zis, dupa cateva ore, trebuie sa afle mai multa lume cum sa se descurce cu simtamintele copiilor, cu momentele mai putin blande si pozitive. Deseori, ne gasim in fata unor intamplari pe care nu stim sa le parcurgem, sa le intelegem si sa le canalizam catre diferite rezolvari. Emotiile ne cuprind poate chiar mai mult decat mintea. Imi vine in minte momentul tare comic si dragalas dintr-un film in care un baiat era efectiv inghetat la vederea si salutul fetei de care era indragostit. Toti vrem sa spunem ce simtim si mai ales sa ne si simtim confortabil facand asta.
Asertiv, implicat, sigur pe el, aratand compasiune si filantrop sunt desigur niste trasaturi pe care toti le apreciem la cineva, acestea se invata, se experimenteaza si se pun la punct in foarte mult timp in scoala vietii. Urmarind astfel de evenimente ce inlesnesc puzzle-ul auto-cunoasterii si chiar subliniaza si dau metode de a intelege cuvintele, expresiile, termenii folositi de cei din jur ajungem la acea nuanta de auto-depasire pe care toti o dorim, o urmarim si la care toti vrem sa ajungem.” (Ana Gabriela)

Tags : emotiitraining

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.