close
CreștinătatePromovate

ALTFEL DESPRE ALEXANDRA IN POSTUL MAICII DOMNULUI

Dragii mei,

Urmaresc si eu desfasurarile din acest caz si ma CUTREMUR de tot ce vad, de tot ce aud si de tot ce este in jur.
Cuvintele folosite sunt crancene – CRIMINAL IN SERIE, MONSTRU, DEZAXAT, OM FARA SUFLET, CASTRARE CHIMICA, REINTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA, etc.

Starea este de FURIE DEZLANTUITA. O furie indusa prin repetarea la infinit a detaliilor acestei abominatii. Ok, dar de ce? Pentru ca un monstru a CIOPARTIT o fata nevinovata !!!

Bun! Dar hai sa ne intrebam si altfel:
– Ce se intampla cand faci un avort? Nu cumva se CIOPARTESTE un copil nevinovat?
– Cate mame care se indigneaza acum au facut asta?
– Care ar fi diferenta intre actul ciopartirii Alexandrei si ciopartirea copiilor din pantece?
– Cate mame merg la clinici private cu ficele adolescente sa faca avort? Ce fac mamele acestor adolescente din fetele lor?
– Cati copii sunt omorati de foame in ziua 14 a sarcinii prin pastile contraceptive?
– Cati barbati se cearta cu sotiile sau iubitele lor pe motiv ca nu au luat pastila zilnic?
Va raspund eu statistic si nestatistic:
– 400 ALEXANDRE SUNT CIOPARTITE ZILNIC OFICIAL
– 750 DE ALEXANDRE SUNT CIOPARTITE DACA ADAUGAM SI CLINICILE PRIVATE
– Peste 1000 daca adaugam si contraceptia.

ZILNIC, FRATILOR SI SURORILOR. ZILNIC.
Poate chiar in momentul cand cititi aceasta postare omorati un copil prin infometare sau chimic prin pastile. Sau poate cand mestecati in ciorba, sau cand mancati, sau de ce nu cand mergeti la biserica, sau cand va spovediti, sau cand va impartasiti.

Chiar si azi, chiar si in postul Maicii Domnului. Dar asta nu ne infurie.

Eu din toata treaba asta inteleg ca e cazul ca natie sa murim de RUSINE si sa ne POCAIM cu lacrimi pentru ca am omorat peste 18 MILIOANE de Alexandre prin CIOPARTIRE din 1990 pana azi si inca pe atat prin pastile.

Sa ne ajute Maica Domnului sa simtim in inimile noastre pocainta mantuitoare si furia lucratoare in locul furiei pierzatoare de suflet!

E MULT MAI GREU SA TE UITI IN OGLINDA DECAT LA TELEVIZOR.

DATI CLIC PE LINKUL DE MAI JOS ca sa vedeti rezultatele unui avort! FB nu ma lasa sa postez – zice ca sunt imagini violente.

https://www.google.com/search?q=copii+avortati&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi09KDSs-PjAhVFlIsKHWBEA8cQ_AUIESgB&biw=1366&bih=625#imgrc=_

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.