close
Cenaclul I.L. CaragialePromovate

Antologia cenaclului I. L. Caragiale în Transilvania

La rubrica ”Malaxorul de Cireșar” din revista ”Caietele Sivane” (egida USR), Tautan Viorel-Gheorghe remarcă, printre alte apariții editoriale ale colegilor de la Cercul Literar de la Cluj, și cea mai recentă Antologie literară a Cenaclului I.L.Caragiale, Ploiești ”Neuroni și endorfine”. Volumul a fost prezentat în cadrul primei Tabere literare a Cercului Literar de la Cluj „Uioara felix” din Ocna Mureș, realizată impecabil de către Emilia Poenaru Moldovan. Mulțumiri alese!

Cenaclul I.L.Caragiale Ploiesti sub egida Asociației 24PHarte
Nu există patriotism fără patrimoniu

Text: Ramona Müller.

https://caietesilvane.ro/wp-content/uploads/2024/06/iunie-siteu.pdf?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR07pEXPpW80aqSs9tWSbtzVsyASPa-qLAmx45nhbwvFUK1kRoKhpkD8m1s_aem_AZUazS4HdwWMrBtEJ0DnL8YFnaCcB2Bfn8UScxSr2C3FG3k_IbHa76h2gr-gyS1uk8kCfy8rYwwRUeyHRcFrZBU0

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.