close
Social

British School of Bucharest oferă burse pentru anul academic 2018 – 2019

Cei care doresc să studieze la British School of Bucharest (BSB), singura şcoală din Bucureşti cu toţi profesorii vorbitori nativi de limbă engleză, au acum ocazia de a se înscrie pentru programul de burse pe care şcoala îl oferă!

BSB a dat startul programului de burse pentru anul academic 2018 – 2019, în care oferă burse de până la 100% din taxa de şcolarizare. Pot aplica pentru acest program toţi elevii cu vârste cuprinse între 13-16 ani care îşi doresc să studieze la British School of Bucharest şi, astfel, să descopere excelenţa educaţiei britanice. Înscrierile se pot face până pe 17 ianuarie 2018, ora 17:00. Procesul de selecţie include testări la matematică, engleză, un test de abilităţi cognitive, precum şi un interviu cu reprezentanţii şcolii.

La British School of Bucharest studiază elevi de aproximativ 50 de naţionalităţi. Scopul principal al BSB este să ofere fiecărui student, atât din punct de vedere educaţional, cât şi social, abilităţile necesare pentru societatea viitorului.

”Copiii vin la British School of Bucharest cu experienţe diverse şi împreună creăm un mediu cu adevărat internaţional, în care încurajăm fiecare student să-şi îndeplinească potenţialul academic, concentrându-ne pe educaţia completă a elevilor noştri. Beneficiile unei educaţii echilibrate, unde oportunităţile de dezvoltare extra-curriculare şi cele de leadership completează studiile academice, sunt dovedite prin rezultatele excelente obţinute în mod constant de studenţii noştri. Sunt convins că succesul continuu este, de asemenea, un rezultat al atenţiei noastre şi al angajamentului de a ne asigura că fiecare copil de la BSB îşi atinge la cel mai înalt nivel potenţialul şi că va intra în învăţământul universitar complet pregătit, cu încredere deplină în el”, a precizat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

B.S.

Tags : British School of Bucharest (BSB)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.