close
CreștinătatePromovate

Cei 40 mucenici – 9 Martie

Dragii mei,

In icoana sunt cei 40 mucenici care au murit pentru credinta in Hristos

Cum au murit?
Au fost pusi sa jertfeasca la idoli (falsi dumnezei). Nu au vrut. Apoi au fost torturati timp de 8 zile. NIci asa nu au vrut. Pana la urma au fost bagati intr-un lac inghetat sa se inece.

Pe fiecare in parte i-a asteptat cate un inger cu o cununa in mana.
Ma gandeam uitandu-ma la icoana ce jertfe aduc eu falsilor dumnezei si ce compromisuri fac pentru acestia care sunt: banii, confortul, aspectul, satisfactiile lumesti, indreptatirea de sine, mania, slava desarta si multe altele. Zic de multe ori sa fac un rau mai mic…asa ca n-o fi foc.

Ma uit la acesti sfinti care au indurat 8 zile de torturi si si-au dat viata pentru Hristos FARA NICI UN COMPROMIS si mi se face RUSINE.
VAI DE CAPUL MEU!

Pentru durerile Sfinților care pentru Tine au pătimit, fii milostiv, Doamne, și toate durerile noastre le vindecă, Iubito­rule de oameni, rugămu-ne ție.

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.