close
Grupul de la PloieștiPromovate

Cenaclul „I.L. Caragiale” Ploiești propune elevilor Colegiului Național „Nichita Stănescu” tema: „Pentru ce poezia?”

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploiești în parteneriat cu Cenaclul „I.L. Caragiale” Ploiești și Asociația Tinerilor din Liceul Nichita Sănescu „ATEENS” organizează astăzi, joi, 24 mai, ora 18.00, o dezbatere artistică cu tema „Pentru ce poezia?”. Evenimentul se adresează tinerilor autori (elevi de liceu si de gimnaziu) care tind către un nivel de performanţă artistică, depăşind faza primelor încercări.

Alături de cadrele didactice și elevii Colegiului „Nichita Stănescu”, membrii Cenaclului literar „I.L. Caragiale” Ploiești, respectiv Alice Neculea, Ioan Vintilă Fintiș, Raul Baz, Cătălin Apostol, Florin Manole și Virgil Rădulescu vor interacționa cu elevii pe tema propusă.

Tags : Asociația Tinerilor din Liceul Nichita Sănescu „ATEENS”cenaclul i L caragialecolegiul national nichita stanescu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.