close
PromovateSocial

Cine e mama care a născut primul copil dintr-un oraș din Italia în 2020

Micuța Elizabeth care s-a născut prima în acest an în localitatea Brescia din Italia este fiica unei moldovence pe nume Ana Poghiba.

Tânăra mamă a povestit pentru Publika.md că fetiţa era mult aşteptată în familia lor, iar naşterea s-a produs cu o săptămână înainte de termen, transmite Știri.md.

11 ani în urmă Ana Poghiba a plecat în Italia, la mama sa, unde s-a stabilit cu traiul.

Acolo, femeia l-a întâlnit pe viitorul soţ, un bărbat originar din Bulgaria, dar care locuieşte în Italia de 20 de ani.

“Muncim ambii, eu sunt estetician cu studiile făcute aici. Soţul este bucătar. Fetiţa noastră era aşteptată şi dorită de mult timp, dar cred că singură şi-a decis destinul, venind pe lume acum şi în această perioadă frumoasă, şi într-o noapte importantă, că după termen mai aveam o săptămână.”, ne-a povestit Ana.

Moldoveanca mai spune că în maternitatea din Italia a avut parte de condiţii bune: “Sunt foarte mulţumită, spitalul îţi pune totul la dispoziţie: de la pampers, până la orice mărunţuş ca biberon şi multe altele”.

Știri.md amintește că primul copil, care s-a născut la 1 ianuarie 2020, a fost adus pe lume de către o moldoveancă care s-a stabilit cu traiul în Italia.

Sursa: publika.md
(Știri.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.