close
CronicăPromovate

Client la alimentara

Am intrat la Mega din Amzei să-mi iau o cola verde, dar am văzut lada frigorifică și am uitat de ce am venit m-am dus glonț, am ales o înghețată, la casă era ditamai coada fix în fața aveam o bătrână cu un coș plin, s-a întors spre mine o clipă și a zâmbit, am zâmbit și eu și cumva a realizat apoi ca am doar o înghețată în mână și s-a întors iar ”atât cumpărați?”păi, da ”păi vi se topește! treceți în fața mea” nu-i nevoie, mulțumesc, e în regulă…”dar nu se poate, treceți în fața mea. cum să mâncați înghețată topită? Pentru că vorbise foarte tare, toata coada s-a întors spre mine și spre înghețata mea și toată lumea a început să zică, pe multe tonuri și voci ”treceți în față cu înghețata!!!”

Imi venea rău să râd, dar am trecut, ce era să fac? 3 secunde, până am ajuns la casă, mergând printre oameni zâmbind și mulțumind, mi-am amintit de suc. Și că-mi trebuie și țigări. și o brichetă, că n-o mai găseam pe-aia albastră. și gumă.

Fusesem totuși investită cu încrederea unei SINGURE înghețate, așa că n-am luat altceva.
m-am dus mai târziu la chioșc.

 

Oana Costea

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.