close
CronicăPromovate

Comunicat de presă

Pe data de 28 ianuarie 2019 a avut loc în cadrul cenaclului literar „I.L. Caragiale”, debutul literar al autoarei Grațiela  Avram, cu volumul de poezii „Poemele Nilului“, volum dedicat în întregime panteonului egiptean și având ca teme majore: iubirea, moartea, viața veșnică și renașterea.
Debutul literar a fost întâmpinat cu căldură de către membrii cenaclului, fiecare aducându-și contribuția lui în comentariile pe baza poemelor.
Un volum atipic ce are în centru netheru egiptean.
S-a discutat apoi despre inițiativa asociației de a începe o serie de conferințe pe tema sufletului uman văzut din perspectivă creștină.
Această inițiativă a fost propusă de domnul Florin Manole, ca un mijloc eficient de a aduce tinerilor liceeni o informație autentică spirituală și creștină, informație care desigur îi poate ajuta în formarea lor ca adolescenți și viitori adulți.
Cenaclul s-a încheiat cu o remarcabilă recitare a domnului Manea Drăgulin din Marin Sorescu: „Eminescu nu a existat”, în contextul lunii ianuarie, luna care celebrează poetul nepereche precum și ziua culturii române.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.