close
Agenda culturală

Concert Big Bad Brother. Acustic Blues

Un spectacol de blues acustic performat de artistul ploieștean Cătălin Tzetze, alături de muzicianul polonez Romek Puchowski, o colaborare muzicală care a început în urmă cu un an la festivalul de blues din Elveția, Blues Rules.

Romek Puchowski este unul dintre cei mai importanți muzicieni de blues din Polonia și va adăuga culoare și o notă și mai accentuată multiculturalismului pe care îl promovează, în an centenar, festivalul C’Art Fest.

Data și ora: 20 iulie 2018, 21:30

Loc: Terasa C’Art Fest

Secțiune: Muzică

Program:

  • 18:30 De ce fierbe copilul în mămăligă – Spectacol de teatru după Aglaja Veteranyi,  regia Dana Paraschiv, cu Edith Alibec,
  • 20:00 Orbi – (spectacol lectură, repetiție cu public) după Petronela Rotar, regia Chris Simion. Cu Ilona Brezoianu, Vlad Logigan, Cristi Iacob, Gabriela Iacob, Carla Maria Teaha. Coproducție Grivița 53 și C’Art Fest
  • 21:30 Big Bad Brother – Concert Acustic Blues cu Cătălin Tzetze și Romek Puchowski, Polonia
Tags : Cătălin Tzetzefestivalul C’Art FestpoloniaRomek Puchowski

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.