close
Social

Cum trăiește un migrant în Europa. Sirian, 3 neveste, 13 copii, nu munceşte: „Abia aştept să devin german!”

evz.ro

În vreme ce asistaţii social germani trăiesc în mizerie, refugiaţii chemaţi de Merkel trăiesc în puf. Pentru ei, se pregăteşte şi legalizarea poligamiei.

Abboud Sweid (40 de ani) este un refugiat sirian care a obţinut azil politic în Germania în 2015. Are trei neveste şi 13 copii. Al 14-lea este pe drum. Cum nu munceşte, statul federal îi dă lunar 3800 de euro pentru a-şi putea întreţine familia numeroasă.

În afara acestei sume, statul le pune la dispoziţie trei apartamente, câte unul pentru fiecare nevastă. Spre deosebire de asistaţii social germani get-neget, care sunt nevoiţi să trăiască în campinguri.

Într-un interviu pentru ziarul Bild, poligamul declară: „Aş fi fericit dacă am putea deveni germani!”

În 2006, s-a căsătorit cu prima soţie, Raeiaa (azi de 45 de ani). Cu ea a avut patru copii, care azi au vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. După nici trei ani, Abboud s-a căsătorit şi cu Ebtisam (33 de ani), cu care are şase copii. În 2013, cu doi ani înainte de a emigra spre ţaraAngelei Merkel, s-a căsătorit cu a treia soţie, cu care are trei copii, iar al patrulea este pe drum.

Când familia a ajuns în Germania, după ce a pretins că fuge de ISI, Sweid s-a declarat uimit că statul federal nu a fost de acord să-irecunoască cele trei căsătorii. El a fost nevoit să o înscrie ca soţie doar pe prima.

Ulterior, statul german a modificat această practică, recunoscându-i toate nevestele

Chestiunea legalizării poligamiei a ţinut în ultima perioadă prima pagină a ziarelor din Germania, după ce ministrul Justiţiei a blocatun amendament la legea privind cetăţenia, care i-ar fi împiedicat pepoligamii ca Sweid să obţină pa aportul german.

Sirianul a relatat cu mândrie pentru Bild că, în fiecare seară, în conformitate cu litera Coranului, îşi petrece noaptea cu o altă nevastă şi face copii cu ea.

(Radu Pădure – evz.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.