close
Creștinătate

DACA NU CREZI IN NIMIC VEI CREDE ORICE TI SE SPUNE

Dragii mei,

Am pentru voi 2 filmulete ff relevante despre efectele produse de spalarea pe creier.

Am mai postat aici despre asta. Totul se bazeaza pe mandria subiectilor expusi la asta. Le spui ca sunt DESTEPTI si CULTI daca inghit pe nemestecate LOZINCI si le propaga mai departe si s-a aranjat. De ce? Pentru ca neavand NICI UN REPER esti ff usor de manipulat. Scopul principal al Neomarxismului este desfiintarea oricarei identitati de grup (etnie, religie, rasa, sex etc) ca sa poti fii USOR de manipulat

EU AM MAI TRAIT ASTA in comunism. Se numea PROPAGANDA si era repetata la infinit pana incepeai sa crezi. Acum e mult mai simplu pentru propagandisti.

Urmarind aceste filmulete am inteles ce vrea sa fie omul nou:
1. Sa fie suficient de instruit ca sa fie UTILIZATOR de tehnologii noi si nu beneficiar. Utilizand tehnologiile poate fi EXTRAORDINAR DE SIMPLU de manipulat. Vedem si la noi deja.
2. Dupa procesul de spalarea creierului, individul trebuie sa devina un propagandist la nivel micro al IDEOLOGIEI LA MODA. Asta pentru ca sigur se va schimba si adapta continuu.
3. Spalatul pe creier poate deveni apoi un acuzator al ORICARUI INDIVID care nu impartaseste ideile la moda. Asta in comunism se numea JUSTITIE POPULARA. La puscarieee!!! Va suna cunoscut?

In filmulete reporterul pune gradual intrebari din ce in ce mai absurde ca sa determine gradul de spalare pe creier al interlocutorului si ca in sfarsit sa-l faca SA GANDEASCA. Pentru ca o sa observati ca la inceput TOTI INTERLOCUTORII repeta ca niste papagali idei la moda.

Eu as mai fi pus 3 intrebari:
– Ce ati spune daca v-as zice ca eu cred ca sunt Pikachu?
– Ce ati spune daca v-as zice ca eu cred ca sunt extraterestru?
– Ce ati spune daca v-as zice ca eu cred ca sunteti proprietatea mea?

IDENTITATEA de GEN ..sau…MUTILAREA UNEI GENERAȚII -1 !!!ASTA se întîmplă ACUM în SUA ! Să nu CREDEȚI că noi suntem SCUTIȚI !!!

Publicată de Neagoe Basarab pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

Ce CRED AMERICANII despre DIFERENȚA dintre …BĂRBAT și FEMEIE !!!IDENTITATEA de GEN …sau…MUTILAREA UNEI GENERAȚII -2 !!!!ASTA se întîmplă ACUM în SUA ! Să nu CREDEȚI că noi suntem SCUTIȚI !!!

Publicată de Neagoe Basarab pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide. Matei 7: 7

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.