close
Film

DIN NOU DESPRE FILMUL “INTRE CHIN SI AMIN”

Dragii mei,

Cand citim despre Sfintii Mucenici si vedem la ce torturi au fost supusi, ne mira si dam slava lui Dumnezeu ca au existat asemenea oameni. Plini de Harul Lui Dumnezeu au dat marturie despre Hristos. Ce este comun la toti este ca au patimit putin din punctul de vedere al timpului petrecut in torturi.

Primesc tot felul de replici la reactiile mele de furie despre faptul ca nu a fost canonizat NICI MACAR UN SFANT al inchisorilor. Stiu ca nu e un subiect popular dar o sa-l abordez ca sa se inteleaga ce mi-a venit si ce am.

Cei ce au fost in puscariile comuniste au fost torturati ANI DE ZILE – ZILNIC!!!

Vreau sa se inteleaga CE COMOARA DUHOVNICEASCA AVEM. CE MUCENICI DE NIVEL EXTAORDINAR AVEM SI DE CARE NU NE PASA. NU NE PASA! NU NE PASA!

De unde stiu asta? Pentru ca daca esti credincios practicant si se face un film despe credinta ar trebui sa n-ai loc in sala. Nu? Daca s-ar face un film despre Sf Parascheva sau Sf Gheorghe ar trebui sa fie bataie pe bilete. Eu am fost la primul spectacol din prima zi de difuzare din Mall Afi. Am fost sa vad cati credinciosi ard de nerabdare sa vada un film despre MUCENICII CONTEMPORANI. Stiti cati eram in sala? Pai 5. O mama cu fiica ei, doua studente ( probabil ASCOR) si eu. Sincer mi s-a facut RUSINE. Mi-au dat lacrimile de rusine.

Va rog sa va uitati la documentare sau sa cititi despre acesti contemporani ai nostri. Au patimit la fel sau mai mult ca Sf. Gheorghe, Sf Fanurie sau alti sfinti de nivelul asta.

Incep cu un interviu al regizorului filmului

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.