close
Creștinătate

„DUMNEZEI SUNTETI SI TOTI FII CELUI PREAINALT” Psalm 81:6

Ce bucurie mai mare ca asta poate exista? Fratilor REALIZATI ce inseamna ca o sa fim dumnezei (cu d mic)? Ingerii vor fi slujitorii nostri. Astea nu-s povesti! Iata:

„Celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu” Ioan 1 ; 12
„Prin care EI ne-a hărăzit mari şi preţioase făgăduinţe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi dumnezeieştii firi.” 2 Petru1, 4
TOTUL GRATIS! Doar prin Harul Lui Dumnezeu.

Raman perplex cand vad ca dupa aceste promisiuni ale Lui HRISTOS – DUNMEZEU mai sunt multi care se uita in gura unor neica nimeni – asa zis yoghini, radiestezisti, numerologi, astrologi si alti asemenea ologi duhovniceste. S-au jertfit ei pentru noi? Ne dorim sa migreze sufletul nostru in animale? Stiti ce gandeam cand am facut poza? Iata:

„CUM SA FII SA FI SA-TI DORESTI ASA CEVA (cele necrestine) CAND POTI AVEA CELE PROMISE DE HRISTOS?”

CE VREM MAI MULT decat sa fim PARTASI AI FIRII DUMEZEIESTI?? Ce vrem mai mult decat Imparatia Cerurilor PE CARE INSUSI DUMNEZEU NE-A PREGATIT-O ?? CE NE MAI TREBUIE??

Nu trebuie decat sa vrem sa ne indumnezeim cu ajutorul Lui Hristos. Nu merita sa ne lasam de cele lumesti cativa ani, cat traim pe pamant, pentru o asemenea RASPLATA VESNICA?

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.