close
ActualitatePromovate

Educație de-a valma

Că îi va zice ”educație sanitară” sau ”educație sexuală”, tot același obiectiv are: sexualizarea copiilor și transformarea acestei lumi într-un bordel.

Că au reușit unii dintre politicieni să smulgă obligativitatea acordului părinților, tot e bine. Dar, din păcate, vor fi mulți părinți de acord cu această aberație, căci li se va prezenta ca un plus, ca un fel de delegare a responsabilității de a avea dialog deschis cu copiii lor…
Argumentul principal și total fals care va funcționa pentru România este numărul mare de nașteri la fete. Este un adevăr pe jumătate, ca în toate cazurile de manipulare a informației.
Este doar calul troian pentru ce se va întâmpla în realitate în acele ore unde nu prevenția este scopul, ci ideologizarea sexuală.

Legea a trecut de Parlament.
A stat acolo de la Referendum încoace, dar acum – ca în vorba aia: ”Țara arde și baba se piaptănă” – nu mai e interesantă pandemia, așa că a venit vremea să finalizeze ce și-au propus.

Urmăriți acest film, faceți propriile voastre ”investigații”, căutați și vredeți ce fac ”agenții sexuali” chiar acum în România și pregătiți-vă să ripostați. Nu cred că politicienii noștri sunt în stare să reziste la presiunile externe. Ligia Necula

(Ligia Necula)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.