close
Personalități

El este Rafail Noica. E fiul lui Constantin Noica.

Spune lucruri mācar la fel de inteligente ca cele pe care le-ati auzit spuse de Papa. Tot la fel, despre iubire vorbeste.

Doar cā n-are staff de sute oameni in jurul lui. Doar cā nu are coloanā oficialā când intrā intr-un oras. Doar cā nu isi doreste celebritatea.

Trāieste modest, retras din lume. Uneori acceptā invitatii la conferinte si este unul dintre multii duhovnici ortodocsi pe care ii ascult când stau cu cāstile in urechi prin lume.

Lumea a inteles cā ortodoxia e cu Daniel. Si cu senzatia asta trāieste dumiritā. Si ce mi se pare tare de tot e cā modestia nu de la Rafail Noica o invatā.

Au nevoie sa vinā Papa de la Roma pentru asta. Duhovnicii acestia sunt prea mici pentru dorita românilor de lectii de modestie. Au nevoie de o celebritate, nu stau sā ii asculte pe acesti modesti duhovnici.

Rafail Noica: “Biserica Ortodoxă nu este o Biserică între altele, ci este, pur şi simplu, firea în care Dumnezeu l-a creat pe om. Esenţa Ortodoxiei este firea omului”.

(Radu Buzăianu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.