close
Agenda culturală

Festivalul „E VREMEA COLINDELOR” la Ploiești

Casa de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 9-10 decembrie 2017, cea de-a XII-a ediţie a Festivalului “E vremea colindelor”. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, începând cu ora 17.00.

În cadrul spectacolului, care aduce în sufletele ploieştenilor un strop din spiritul sărbătorilor de iarnă, vor urca pe scenă următoarele ansambluri şi formaţii folclorice: Ansamblul folcloric „Junii Crișului”, din comuna Dieci, judeţul Arad; Ansamblul folcloric „Dor de Horă”, din comuna Cristești, judeţul Botoşani; Ansamblul folcloric „Plaiuri Muscelene”, din Câmpulung Muscel, județul Argeș; Ansamblul folcloric „Ciobănașul”, din comuna Copălău, județul Botoșani; Ansamblul folcloric „Țibleșul”, din comuna Groșii Țibleșului, județul Maramureș; Ansamblul folcloric „Prahova”, al Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti; Ansamblul folcloric „Prahova Junior”, al Casei de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti.

Prima seară se va încheia cu un recital susţinut de îndrăgitul solist Petrică Mîțu Stoian, iar la finalul celei de-a doua seri vor urca pe scenă binecunoscuții interpreți Cornelia și Lupu Rednic.

Ansamblurile “Prahova” şi “Prahova Junior” vor fi acompaniate de Taraful “Prahova” al Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti, sub bagheta dirijorului Marian Dovâncă.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Tags : festival ploiestivremea colindelor

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.