close
Actualitate

DESCHIDEREA OFICIALĂ A SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ LA PLOIEȘTI

Primăria municipiului Ploiești invită ploieștenii la deschiderea oficială a Sărbătorilor de iarnă, eveniment care va avea loc marți5 decembrie a.c., în Ajun de Moș Nicolae, în centrul civic al orașului.

Cu acest prilej, la ora 17.00, se va aprinde iluminatul festiv de sărbători, marcând astfel, în mod oficial, deschiderea Sărbătorilor de iarnă în municipiul nostru.

Copiii, împreună cu părinții și bunicii, care vor participa la eveniment, se vor putea bucura de farmecul acestui eveniment prin vizionarea spectacolului “Dragonul” susținut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”.

În spiritul lui Moș Nicolae, municipalitatea ploieșteană le va oferi copiilor prezenți la sărbătoare mici surprize. De la ora 18.30, seara magică va continua cu un concert susținut de îndrăgitul interpret Smiley și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Tags : primaria ploiestisarbatori de iarna

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.