close
Artă

Filmul „Care dintre noi?”

Fundatia Renasterea / Facebook.com

Filmul „Care dintre noi?”, scris şi regizat de Chris Simion-Mercurian, având la bază propria sa experienţă în lupta cu cancerul, va avea premiera pe 12 noiembrie, la ora 20,00, pe pagina de Facebook a Fundaţiei Renaşterea, informează un comunicat al organizatorilor evenimentului, transmis AGERPRES.

„Filmul este modul meu de a le împărtăşi celor care se confruntă cu cancerul că există lumină în spatele bolii. Fiecare are în sine o putere nebănuită de a trece un obstacol greu. Trebuie doar să aibă răbdare, să nu se panicheze şi să abordeze cu umor. (…) E vorba de perspectivă, de atitudine. Mie nu-mi poate lua nimeni bucuria şi iubirea de viaţă. Nici măcar cancerul. Viaţa e pe zile şi e frumoasă cu tot ce vine la pachet, nu doar cu ceea ce ne convine nouă. Iar când crezi că nu mai poţi, ţi se pare. Poţi mult mai mult”, a mărturisit Chris Simion-Mercurian, pentru AGERPRES.

Citește mai mult pe AGERPRES

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.