close
Actualitate

Florea Alexandru Daniel

tineretalente.org

Florea Alexandru Daniel – 23 ani, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică – 2018, Arte plastice

Este unul dintre câștigătorii proiectului Art My Words 2017, ilustrând printr-o instalație video, textele trimise de 5 scriitori din 5 tări diferite. Daniel  a lucrat cu un fragment din “Purity”, romanul scriitorului american Jonathan Franzen. Video-urile au fost expuse în toate librăriile Cărturești din București.

De asemenea, cele mai valoroase premii din palmaresul său sunt Gold Prize și 2nd Team Prize Internațional On-site Painting Competition în Hong Kong și Premiul I la Bucharest International Print Biennale -Student Print 2016.

Bursa Tinere Talente i-a oferit lui Daniel posibilitatea de a se concentra asupra lucrului și studiului în domeniul artelor vizuale fără a avea o grijă financiară apăsătoare. Ca bursier al Fundației, Alexandru a avut ocazia de a participa la diferite expoziții și de a intra în contact cu persoane ce i-au recunoscut potențialul artistic.

(tineretalente.org)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.