close
ActualitatePromovate

Fostul premier japonez Shinzo Abe a fost asasinat

Fost Premier al Japoniei, aprig apărător al valorilor democratice, Shinzo Abe a fost astăzi (8 iulie 2022) asasinat în timpul discursului electoral pe care-l susținea. Glonțul care l-a ucis pe fostul lider japonez, a stârnit reacțiile Oficialităților din toate colțurile lumii.

Geniul politic asumat si perspicace, a fost apărător nu doar al convingerilor anticomuniste, ci și un susținător al patriotismului și al familiei.
Shinzo Abe a înțeles ce însemna mândria națională, a luptat pentru redresarea economică printr-o politică îndrăzneață și pentru restabilirea obiceiurilor tradiționale în sistemul de învățământ.

Acest lider politic nu ar fi meritat o astfel de moarte tragică. Acest om s-a zbătut pentru binele poporului, a dorit dreptatea și demnitatea. Odihnească-se-n pace!

Petrișor Cană

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.