close
Creștinătate

FRASINEI

infovacanta.md

Dragii mei,

In saptamana mare si de Pasti am stat la Frasinei – Athosul romanesc. Multe lucruri minunate s-au intamplat. Am reintalnit multi calugari de care sunt legat prin Pr. Ghelasie in sensul ca si ei au fost ucenicii parintelui.

Nivelul lor este unul deosebit si am sa vorbesc despre asta in postarile ce vor urma.

Pentru inceput o sa postez un filmulet scurt, facut in noaptea Invierii. Nu am observat nimic in timpul slujbei dar cand m-am uitat mai atent la filmare am descoperit ceea ce veti vedea si voi.

Cand se canta un tropar al Invierii de catre preoti au aparut niste raze care vin din partea stanga la 45″. Se vede clar ca razele nu provin din candelabre. Filmarea este facuta in jurul orei 1 noaptea in Biserica Manastirii Frasinei. Era bezna afara pentru ca cerul era inorat si a plouat inainte si dupa slujba. In partea staga sus este pictata Invierea Domnului si nu exista ferestre.De asemenea se vede cum razele coboara pe lumanarile aprinse. Probabil pentru ca LUMINA a fost adusa de la Ierusalim. Am ramas uimit si apoi am dat slava Lui Dumnezeu. Vizionare placuta!

Hristos a inviat!

(Cătălin Rusu)

 

Foto și filmul despre Mănăstirea Frăsinei nu sunt cele amintite de autor în text.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.