close
MonarhiePromovate

Înainte de Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă ne îmbie la timp petrecut în familie, în jurul bradului. Și ce se potrivește mai bine într-o atmosferă ca asta decât o poveste jucăușă de care să se bucure și cei mici și cei mai mari, de ce nu?

Am descoperit mai multe cadouri la prietena mea Bianca, pe site-ul Booklandia.ro, o mulțime de cărți pentru copii, dar și pentru adulți, în 7 limbi străine. Sunt potrivite pentru familiile în care se vorbesc mai multe limbi sau pentru cele în care toată familia vrea să învețe și să exerseze limbi străine.

Înainte de Crăciun, poate vei gasi cadoul perfect pentru cei dragi și cei mici.

Hai să sprijini și cumperi de la branduri românesti!
Eu le sprijin, și tu??

#suportlocal #suportlocalbrands #madeinro #proudlymadeinromania #fabricatinromania #nicolaealromaniei #booklandia @ Bucharest, Romania

(Nicolae al României)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.