close
Cronică

Interviu – Clinica de Transplant

Azi a venit la mine o echipa a TVR care face un reportaj despre, in mare, clinica de Transplant creata si coordonata de uriasul dl. profesor dr. Irinel Popescu.

Pe langa interviurile cu dl. profesor si cu dr. Radu Zamfir, directorul Agentiei Nationale pentru Transplant, pe care abia azi am avut onoarea sa il cunosc, Alina Grigore, fosta mea colega si buna prietena (am fost impreuna si in Kandahar, Afganistan) s-a gandit sa ma ia si pe mine la intrebari. Vreo ora! 🙂

Alina a venit insotita de trei colegi, printre care si Claudiu Petringenaru, director de fotografie in TVR si cel care a filmat, cu doua camere, interviul.

La final am rugat o tanara sa ne faca niste fotografii. Eu m am speriat de mine!!! Ma mai gandesc daca pun vreuna.

Cristian Botez, cel vechi, e in alt film! 😀
Hai ca bag una! Asa… ca sa se sperie copiii!
Ce fata de pakistanez trepanat am!!!

Desi valoarea bilirubinei a ajuns, gratie dnei dr. Doina Hrehoret, care m a operat si care are grija de mine, la cote normale, mai am nevoie de vreo trei saptamani ca sa mi revin la o culoare rezonabila si sa ies din zona …minoritara 😉 :). Sub tricou am pansamentul plus punga de dren pe care n am vrut sa o las la vedere. 🙂

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.