close
Personalități

Io și Ilie Năstase. Mai exact, Ilie și cu mine

În noiembrie 2000 am ajuns la Auckland, în Noua Zeelandă. Am stat o zi și o noapte la hotel. La prânz, aflând că au un român în custodie temporară, bucătarul, ospătarii, recepționeru’ și picolițele din crâșma respectivului stabiliment s-au adunat în jurul meu ca muștele la căcat. Erau curioși să vadă un cetățean din țara lui Nadia, Hagi, Ceoșescu – așa pronunțau ei, fonetic – Dracula și Ilie Năstase. Atât știau ei despre noi și atât, cred, știu și acum.
Prin ’94-’95, i-am luat o declarație lu’ Ilie în fostul restaurant de fițe La Premiera, din spatele TNB, pentru Evenimentul zilei. L-am dat în poză, la ziar, cu o gagică, Ildiko. (Ăla din stânga îs io) Nu știu dacă a și futut-o, da’ m-aș bucura pentru bucuria ei de atunci. S-a supărat pe mine și m-a amenințat că mă bate, când mă prinde. Nu m-a bătut. După 24 de ani, de la „amenințarea” publică, i-am luat un interviu. Tot pentru EVZ. Am râs, am mâncat și am băut un pahar de vin la o cârciumă de pește din Dorobanți. De lux, evident. El a plătit. Ar fi fost și culmea 🙂 A plecat mai treaz decât a venit. Pe scuter.
Prima oară când l-am văzut a fost la un meci cu Borg. Marele Bjorn Borg. Pe Arenele BNR de azi, pe atunci doar Arena de Tenis Cotroceni. Acolo locuiam și aveam 8-9 ani. Intram la meciuri printr-o gaură în gard. A întrerupt meciul de fo două-trei ori, să nu lovească un fluture cu racheta. L-a băgat în pizda mă-si. Lumea a râs. Nu mai știu cum s-a terminat. Da’ l-am iubit atunci, ca și acum. Enjoy!
http://evz.ro/ilie-nastase-ceausescu-trump.html

Tags : ilieilie nastase tenisnasty

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.