close
Artă

Stătui la o şuetă cu Nasty

Acu’ 38 de ani săream gardul Arenei Progresul – azi BNR – să-l văd jucând cu Borg. Acum 24 de ani l-am cunoscut în fosta cârciumă de fiţe a acelor ani, „La Premiera” – din spatele TNB. – şi alaltăieri am luat prânzul împreună. Ieri am scris şi azi a apărut pălăvrăgeala noastră în EVZ. Ca să mă citez: 🙂
„Până să apară Nadia şi, mai târziu, Hagi, branduri de ţară româneşti mai erau doar Dracula, Ceauşescu şi Gerovitalul. Şi încă cineva. Când apărea la televizor se pustiau străzile. Numele său era la fel de cunoscut în străinătate ca la noi acasă. Acum are 71 de ani, dar şi-a păstrat acelaşi spirit ludic şi limbaj colocvial, ca în urmă cu jumătate de secol. Din gura sa, cuvintele şi expresiile licenţioase chiar au farmec. E spontan, guraliv, şturlubatic şi haios. Pe cei cu simţul umorului îi distrează şi pe ăilalţi – <<politically correct>> – îi indignează. A avut lumea la picioare de tânăr. A câştigat o grămadă de bani şi a avut cele mai frumoase femei din lume. Nu câteva, ci sute. A trăit în “highlife” şi are prieteni capete încoronate, artişti celebri şi şefi de stat. Îl cheamă, simplu: Ilie. Ilie Năstase. E Nasty al nostru”. Enjoy!
http://evz.ro/confesiunile-ilie-nastase-ceausescu-trump.html

Fotografia postată de Mihnea-Petru Parvu.
Fotografia postată de Mihnea-Petru Parvu.
Mihnea Petru Pârvu
Tags : amintiriilie nastasenastysueta

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.