close
Social

La un liceu din Chișinău deja de câteva luni nu se fac ore de limbă română, din cauza lipsei cadrelor didactice

timpul.md

Exodul masiv al cetățenilor moldoveni din țară și salariile nemotivante oferite pentru profesori creează situații fără precedent în țara noastră. Pleacă în special cei tineri, Moldova rămâne fără specialiști.

La un liceu din Capitală nu mai are cine să predea cursurile de limbă română. Deja de câteva luni, mai multe clase duc lipsă de profesori. Părinții sunt îngrijorați.

Un părinte a făcut un anunț în Grupul Părinților Solidari: ,,Dragi părinți, poate cunoaște cineva vreun cadru didactic și anume profesor de limba română! E alarmant faptul că în liceul teoretic „M.Eminescu” din capitală, deja de câteva luni, 3 clase de-a V-a nu fac ore de limbă română din motiv că liceul nu are cadre didactice! La solicitarea părinților către administrația liceului în vederea soluționării respectivii probleme, aceștea dau din umeri și se declară impotenți!”, a comunicat părintele.

(timpul.md)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.