close
EditorialPromovate

LASA MINTEA TA SI PUNE-L PE HRISTOS SA LUCREZE!

ro.orthodoxwiki.org/Iisus_Hristos

Dragii mei,

La parastasul parintelui Ghelasie intre alte discutii a fost una care are aplicabilitate pentru oricine.

S-au pus intrebari despre cum sa ne alegem partenerul de viata, prietenii etc. Dar tema era mai ales pe casatorie. Da da da! Iata ca si barbatii (pentru ca la Frasinei au voie numai barbatii) sunt ingrijorati pe tema asta.

Raspunsul care a venit a fost ca noua ni se spune sa ne rugam si se roaga si duhovnicul. Apoi HRISTOS trimite EXACT PERSOANA alaturi de care noi putem sa ne mantuim. Si noi ce facem?
NICI NU O BAGAM IN SEAMA!!! De ce?

Pentru ca in mintea noastra noi ne facem o imagine despre PARTENERUL NOSTRU IDEAL care nu corespunde DELOC cu ce ne trimite Hristos.

DECI NE LUAM DIN NOU DUPA MINTEA NOSTRA IN LOC SA FACEM VOIA LUI DUMNEZEU.
Ce urmeaza mai apoi?
– Aualeu, parinte, nu ma mai inteleg!
– Aualeu parinte e scandal!
– Aualeu parinte, vreau sa divortez! ETC

CE SA FACA PARINTELE DACA TU NU AI VAZUT CAND TI-A TRIMIS DOMNUL PE CINE TREBUIA???

Dar Hristos se comporta ca un GPS adica iti reconfigureaza traseul. CASCA OCHII SI URECHILE SI FA IN ASA FEL SA FACI CE TI S-A ZIS CAND TI S-A RECONFIGURAT TRASEUL!!

In poza e Avva al meu exact in spatele meu. Va rog sa ma credeti ca iau in serios si virgulele pe care mi le spune la spovedanie pentru ca de multe ori nu el vorbeste atunci ci Domnul. SI totusi, de cele mai multe ori, mintea mea cea impatimita biruie voia Lui Hristos. De unde stiu? Pentru ca sunt vai de capul meu!

Sa luam aminte! Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.