close
Creștinătate

LASATI COPII SA VINA LA MINE SI NU-I OPRITI (Marcu 10:14)

Dragii mei,

A venit la Frasinei cineva care spunea ce neam mare suntem noi. Ce popor ales, crestinat de Sf Ap Andrei si ca ne tragem din daci si ca locuim in gradina Maicii Domnmului si altele ca acestea.

Un calugar care asista la discutie a intrebat:
– Frate, ce parere ai despre Hilter?
– A fost un MONSTRU parinte! A omorat 3-4 milioane de evrei fara aparare, ca pe animale.
– Dar de Stalin ce parere ai?
– Alt MONSTRU parinte! A omorat milioane de oameni si a fost un prigonitor al Ortodoxiei. UN ANTIHRIST pentru ca a omorat ortodocsi. Va arde in iad. Si poporul german care a pornit doua razboiae mondiale va fi judecat de catre Dumnezeu aspru.
– Dar cati romani au murit in total in cele 2 razboaie mondiale?
– Cam 2 milioane, parinte
Atunci calugarul a scos de sub sutana o revista si i-a zis omului sa citeasca un paragraf cu voce tare. A zis omul:
– De la revolutie si pana acum in Romania au fost facute peste 19 MILIOANE de avorturi. Aceasta este cifra oficiala care nu cuprinde avorturile din clinicile private si nici pe cele facute neoficial. De asemenea nu se poate estima, dar probabil ca se intrece numarul avorturilor, numarul de copii care au fost opriti sa vina pe lume prin contreceptie.
– Stop! A zis calugarul. CE PARERE AI DESPRE POPORUL ROMAN?

Am ramas toti MUTI.

Calugarul a inceput sa lacrimeze, si-a facut o cruce si a plecat.

(Cătălin RUSU)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.