close
Grupul de la PloieștiPromovate

Luni, 18 iunie, ședință literară a Cenaclului „I.L. Caragiale” Ploiești

Luni, 18 iunie 2018, orele 17.00, Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești continuă şedinţele bilunare literare la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești.

După cum știți, în cadrul Cenaclului vor avea loc dezbateri pe teme literare actuale, sugerate de iniţiatorii cenaclului sau cerute de participanţi, vor fi recitate sau citite ultimele creații literare și vor fi prezentate cărţi nou apărute.

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești se adresează iubitorilor de literatură care vor să se întâlnească şi să vorbească despre pasiunea lor comună.

Din Program:
– Cel mai recent poem – Cornelia Prisacariu
– Un poet important CEZAR BALTAG – evocare de Marian Zmaranda
– Itinerar artistic- PIRAMIDELE- un documentar filmat, realizat de Gabriela și Eugen Petri.
Recenta întâlnire a membrilor Cenaclului I.L. Caragiale Ploiești a fost prezidată de Florin Manole, care a citit două poeme din volumul „Povești de trecere cu noi” al Adrianei Teodorescu. Miki Vieru a prezentat câteva din noile volume apărute la Bookfest, iar Raul Baz a citit câteva povestioare cu tâlc, scrise în stilu-i caracteristic.
In memoriam, Marian Zmaranda a vorbit despre regretatul poet Gabriel Vincențiu Mălăescu, recitând și câteva poeme din creațiile autorului. Prezentă la ședința literară, doamna Mălăescu a oferit celor prezenți din volumele soțului.
Nicolae Drăgulin ne-a delectat cu trei poeme din literatura internațională, recitate cu un talent aparte.
Serata literară s-a încheiat cu tradiționalele dezbateri pe temele propuse auditoriului.
Tags : cenaclul literar il caragiale

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.