close
Grupul de la PloieștiPromovate

Întâmplări de la Cenaclu

Penultima întâlnire din luna lui Brumar a Cenaclului literar „I.L. Caragiale s-a desfășurat sub spectrul poeziei, astfel că nu mai puțin de patru membri, Mihaela Popescu, Andra Mîrza, Raul Baz și Miki Vieru, și-au prezentat noile volume.

Așa cum ne-am obișnuit, serata literară a fost deschisă de Ioan Vintilă Fintiș, care a făcut o revistă a presei literare la care, tot așa cum ne-am obișnuit a fost urmată de dezbateri, unde și-au adus aportul mai mulți colegi din „auditoriul” prezent: Miki Vieru, Florin Manole, Mihaela Popescu, Alice Neculea, Cati Enache, Livia Dimulescu, Andra Mîrza, Marian Zmaranda, Raul Sebastian Baz, Leonida Chifu, Cătălin Apostol, Octavian Onea, Virgil Rădulescu Ion Sălceanu și Marian Popescu, recent premiat pentru debutul în dramaturgie cu piesa de teatru „Două nunți și o sinucidere”.

Startul recitalului de poezie l-a dat Cati Enache cu rubrica „Cel mai recent poem”, urmată fiind de tânăra noastră colegă Andra Mârza, care a recitat câteva poezii din volumul său „Spre Nord”. Raul Sebastian Baz a prezentat volumul „Arta însingurării”, recent ieșit de sub tipar, urmat fiind de Mihaela Popescu cu volumul „Păpuși de mai”. Tot în premieră, Miki Vieru a lansat volumul „Hotel Sud 2”, iar Florin Manole i-a dedicat autorului un eseu.

bty
bty
bty
bty
bty
bty

 

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești se adresează iubitorilor de literatură care vor să se întâlnească şi să vorbească despre pasiunea lor comună.

Vă așteptăm cu drag,

Cenaclul literar „I.L. Caragiale” Ploiești

Tags : cenaclul literar il caragialegrupul de la ploiesti

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.