close
PromovateSocial

Mă bucur…

Mă bucur că AUR (Alianță pentru Unirea Românilor) a intrat în Parlament.

Nu că e un partid pe care l-aș vota, nu-i cunosc și nici nu știu precis ce e în programele lor. Dar completeaza spectrul politic dezechilibrat grav până acum și care trebuie obligatoriu ponderat chiar dacă vorbim de un partid naționalist. FN (Frontul Național) e diabolizat în Franța de zeci de ani dar discursul său a deschis dezbateri și a permis avansări necesare în legislație și în mentalități.

Viața democratică se naște din confruntări și cu argumente. Ceea ce am văzut eu în ultimii ani în Romania este un jalnic abandon în fata dictatului extern. Yesmeni/oportuniști de toate culorile, care au predat fără discernamant interesul național. Prezența AUR în Parlament îi va obliga să își pondereze impulsul de a folosi limba pentru a șlefui trotuarul în fața Înaltei Porți, oricare ar fi aia.

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.