close
Sport

MFC Ploiești a parafat un nou parteneriat cu un producător de echipament sportiv

După ce au rezolvat problema bazei sportive de antrenament prin parteneriatul cu Academia de Minifotbal Strejnic, oficialii echipei MFC Ploiești au ajuns la un acord și cu producătorul de echipament sportiv Sport Suport România, o companie românească, înființată în anul 2003, care deservește toate categoriile de organizații sportive, de la sportul școlar până la cluburile de tradiție.

În urma acestei colaborări, jucătorii echipei MFC Ploiești, staff-ul tehnic și administrativ vor îmbrăca echipamente de prezentare personalizate cu însemnele Sport Suport România.

SPORT SUPORT este distribuitor exclusiv în România al firmei UHLSPORT GmbH, deținătorul mărcilor de renume KEMPA și UHLSPORT, și distribuitor exclusiv în România al mărcii franceze Casal Sport.

Fotbalul a devenit altul odată cu apariţia sponsorilor în viaţa sportivă. În ceea ce priveşte sponsorizările, pentru a putea oferi un climat competițional mult mai sănătos și pentru a face față provocărilor bugetare, clubul MFC Ploiești așteaptă alături de echipă pe toți cei care iubesc fotbalul și vor să sprijine sportul prahovean. Relații la 0755.14.33.54.

MFC Ploiești a fost înființată în anul 2014, cu scopul de a se crea o echipă tânără, competitivă, un grup unit, care într-un timp scurt să ajungă cunoscută la nivel local și național, prin atragerea de jucători cunoscuți în România, prin atragerea sponsorilor cu renume la nivel național și, nu în ultimul rând pentru practicarea unui fotbal frumos, bazat pe disciplină și fair-play.

stirileproprahova.ro

Tags : Academia de Minifotbal StrejnicCasal Sportechipamente sportivefrontkempaMFC Ploieștiproducatori echipamente sportiveSport Suport Româniateren minifotbal strejnicUHLSPORT GmbH

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.