close
Actualitate

Mii de oameni la Aeroportul Cluj. Pleacă la muncă în Germania

stiridecluj.ro

Mii de oameni au luat cu asalt Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj și pleacă la muncă în Germania.

Nimeni nu respectă niciun fel de reguli, fiind îmbulzeală pentru a se face check-in -ul. În total, aproape 2.000 de muncitori sunt așteptați să ajungă în Germania la muncile agricole.

Nu se știe dacă acolo va sta cineva în carantină. Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că operatorul privat a gestionat prost situația.

Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situația. I-a adus pe oameni grămadă, în condițiile în care zborurile charter sunt programate să plece de la 13.00 la 21.00, aproximativ. Intră controlat în aerogară. Problema e în exterior. Am trimis jandarmi și forte ale poliției pentru a-i dispersa pe oameni”, a spus prefectul.

Organizarea aparține unui operator privat, care va fi anchetat pentru modul în care a gestionat acest lucru. Încercăm sa luăm măsurile care se pot lua în acest moment”, a mai spus Mircea Abrudean.

———–

UPDATE

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

(stiridecluj.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.