close
Actualitate

Militarii români

Adevărul.ro  

Militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” încep activitatea zilnică prin rostirea rugăciunii „Tatăl nostru”.

Centrul de Televiziune şi Film al MApN a postat pe pagina de Facebook câteva secvențe din misiunea zilnică a soldaților români din Afganistan.

În videoclip se poate observa cum soldații împreună cu preotul militar rostesc la începutul patrulei rugăciunea „Tatăl nostru”. Apoi fiecare sărută Sfânta Cruce și sunt miruiți de preot care le urează „Misiune ușoară și să ne revedem cu bine”.

Orice patrulă începe cu rugăciunea „Tatăl nostru” 🙏🏻 Militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” execută zilnic misiuni de patrulare în aria de responsabilitate pentru menținerea unui climat sigur în rândul populației afgane. Înainte de plecarea în misiune, ei primesc binecuvântarea preotului.În misiunile lor, militarii parașutiști ajută, consiliază și donează alimente locuitorilor satelor afgane, de la cel mai mic copil până la cel mai în vârstă.Text: Locotenent Gabriel Chiriloiu Video: Plutonier major Marius Galanton

Publicată de Centrul de Televiziune şi Film al MApN pe Duminică, 3 noiembrie 2019

Militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” execută zilnic misiuni de patrulare în aria de responsabilitate pentru menținerea unui climat sigur în rândul populației afgane.

În misiunile lor, militarii parașutiști ajută, consiliază și donează alimente locuitorilor satelor afgane, de la cel mai mic copil până la cel mai în vârstă.

(basilica.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.