close
Actualitate

Moment de glorie în istoria presei românești: Gică Voicu îl trage pe sfoară pe pe François Mitterrand! – România lui Cristoiu

Gheorghe Voicu, ştiut în redacţia Evenimentului zilei ca Gică Voicu şi, de cele mai multe ori, ca Gică pur și simplu, a murit. Cei care au scris despre dispariţia sa fulgerătoare în puterea vîrstei (nu făcuse 60 de ani!) şi, zic eu, într-o discreție nemeritată, au ţinut să menţioneze că Gigă Voicu a fost redactorul şef al Evenimentul zilei din 1992, de la înfiinţare, pînă în februarie 1997, cînd am plecat din fruntea ziarului. Deoarece eu îmi ziceam, director, Gică Voicu a fost timp de cinci ani, al doilea om din legendara redacţie a Evenimentului zilei – perioada Cristoiu.

[citeste continuarea AICI]

Tags : evzgheorghe voicuromania lui cristoiu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.